منوی کرکره ای وجود نداردقال امیر المومنین علی علیه السلام : من تسلی بالکتب لم تفته سلوه : هرکس که با کتابها آرامش یابد . راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد.

تاریخ آخرین بروزرسانی  1400/06/06

دانشگاه | صفحه اصلی سایت|| ارتباط با ما

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت برای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی دزفول محفوظ می باشد

کتابخانه دیجیتال

عنوان

تاریخچه :

کتابخانه بیمارستان گنجویان دزفول همزمان با تاسیس بیمارستان در سال 1380 تاسیس شد. در ابتدا با تعداد محدودی کتاب و یک دستگاه کامپیوترجهت استفاده کارکنان بیمارستان شروع به کار کرد. در سال 1389 سایت کامپیوتری کتابخانه راه اندازی شد .در سال 1395 کتابخانه با تغییراتی در ساختار فیزیکی روبرو شد و خرید منابع روزآمد به صورت جدی تر در دستور کار قرار گرفت. در همین سال برای تمام  کتب رده بندی NLM تعریف شد ، اطلاعات تمام کتب در نرم افزار جامع کتابخانه وارد شد، برچسبهای لازم تهیه گردید و به کتب الصاق گردید.در ابتدا علاوه برکتب، تعدادی مجله چاپی و E-book در قالب CD تهیه می گردید که با ورود پایگاههای اطلاعاتی و دسترسی به منابع دیجیتال on line استفاده از این منابع محدود شد.در حال حاضر کتابخانه بیمارستان با 148 متر مربع مساحت شامل مخزن، میز امانت، سایت کامپیوتری و سالن مطالعه می باشد و زیر نظر معاونت آموزشی بیمارستان ارائه خدمت می نماید.

هدف:

هدف اصلی کتابخانه تامین منابع چاپی و دیجیتالی مورد نیاز کاربران است همچنین کتابخانه تلاش دارد فضایی آرام برای مطالعه کاربران ایجاد کند و راهنمایی مراجعان در استفاده بهتر از منابع، سایت اطلاع رسانی و پایگاههای اطلاعاتی در دستور کار کتابخانه قرار دارد.

چشم انداز:

کتابخانه بیمارستان گنجویان دزفول در نظر دارد تعداد منابع چاپی فارسی و لاتین روزآمد مجموعه خود را افزایش دهد و همچنین تلاش می کند میزان استفاده از منابع دیجیتال توسط  کاربران کتابخانه افزایش یابد.

جامعه استفاده کننده:

کتابخانه بیمارستان به اعضای هیات علمی ، دانشجویان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی دزفول  و کارکنان بیمارستان ارائه خدمت می نماید.